Als ondernemer ben je op zoek naar zakelijk internet voor de beste prijs en kwaliteit. MaXXimum is het antwoord op de vraag naar internet voor kantoren, grootschalig evenementen of locaties in buitengebieden.

Wat ons uniek maakt? Wij bieden een op maat gemaakte internetoplossing voor iedere situatie. In andere woorden, je ontvangt de beste kwaliteit internet via 4G (of 5G als dat beschikbaar is), wat ideaal is wanneer kabel of glasvezel niet mogelijk is. We werken samen met de grootste providers van Nederland: VodafoneZiggo, T-Mobile, KPN en Tele2. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over ons zakelijke internet.

Het beste zakelijke internet op kantoor

MaXXimum biedt zakelijke internet abonnementen aan voor locaties waar geen traditionele internetverbinding mogelijk is. Een aansluiting op ADSL of glasvezel is verleden tijd met onze Draytek-modem/router die werken op 4G (waar mogelijk 5G).

De modem wordt gebruiksklaar op kantoor afgeleverd. Voor de installatie is geen speciale ICT-afdeling nodig. Zodra de plug-and-play installatie wordt aangesloten op het lichtnet, ontvang je veilig en stabiel internet. Iedereen kan bij ons zakelijk wifi aanvragen, want onze verbinding werkt altijd en overal.

Het is ons doel om internet beter bereikbaar te maken, waar je ook woont of werkt. Onze op maat gemaakte installaties zijn geschikt voor diverse sectoren. Kijk daarom eens bij wifi aan boord, speciaal ontwikkeld voor de binnenvaart of wifi in de stal voor ondernemers op het platteland.   

Wat zijn de voordelen van zakelijk internet bij MaXXimum?

Bij MaXXimum streven we naar goed internet zakelijk en particulier gebruik. Kortom, de beste online ervaring voor iedereen. Wij onderscheiden ons van de concurrentie met ons unieke aanbod. Hieronder hebben we de voordelen onder elkaar gezet:

  • Snel en veilig 4G internet;
  • Downloadsnelheden tot 100 Mbit;
  • Geen installateur nodig;
  • Laagdrempelig contact
  • Helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar;
  • Extra beveiliging

Heb je een eigen bedrijf? Dan is een zakelijk internetabonnement een voordelige investering. Profiteer nu van de BTW teruggave en bespaar tijd op de boekhouding met één van de pakketten van MaXXimum.

Altijd veilig internet, zakelijk en particulier

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten beschikken over veilige internet, zakelijk voor MKB en ZZP. Je ontvangt een Draytek-modem met 4 ethernetpoorten die maximaal 254 apparaten ondersteunt. Ideaal wanneer jouw onderneming een grotere verbinding vereist, of als je bepaalde verbindingen wilt omleiden. 

Als ondernemer wil je uiteraard dat de online omgeving goed beveiligd is. Daarom voorzien wij jouw zakelijke verbinding standaard van een betrouwbare firewall en stellen we een wachtwoord in voor de internetverbinding (WPA2).

Ons internet is door heel Nederland beschikbaar. Ook voor kantoren leveren wij sneller internet in het buitengebied. Meerdere providers betekent een breed netwerk met een groot bereik. Voor extra zekerheid bieden we een back-up internetverbinding aan, zodat je altijd een stabiele verbinding hebt.

Zakelijk wifi abonnement bij MaXXimum

MaXXimum biedt 4 abonnementsopties: maandelijks opzegbaar, 12 maanden, 24 maanden en alles op maat. Vanaf € 57,50 (ex btw) per maand profiteer je van ons onbeperkte internet. Zelf is de meest afgelegen gebieden. We vragen eenmalig een betaling voor de aansluitkosten. Vervolgens betaal je altijd een vast maandbedrag, zodat je nooit voor onvoorziene kosten komt te staan.

Bij MaXXimum bieden wij een zakelijk wifi abonnement met de beste voorwaarden. Wij zijn pas tevreden als jij zorgeloos aan het werk kunt met onze verbinding. Wanneer je vandaag een pakket aanvraagt ontvang je binnen 2 dagen een gebruiksklaar modem, dus wacht niet langer en sluit direct een zakelijk internet abonnement af.

Zakelijk internet aanvragen?

Nooit meer de irritatie van traag en slecht zakelijk internet op kantoor? Kies dan voor MaXXimum. Wij garanderen een stabiele verbinding op iedere locatie met ons innovatieve en betrouwbare 4G netwerk. Heb je een kantoor in een buitengebied, of staat jouw pand juist in een dichtbevolkte omgeving? Snel internet is voor iedere zaak toegankelijk. Meer weten over de voorwaarden? Neem dan direct contact met ons op. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden, zodat je snel aan de slag kunt met jouw nieuwe zakelijke internet.

© 2024 MaXXimum Internet – Part of Droam BV