Betrouwbare en snelle wifi voor evenementen is onmisbaar. Als organisator van een festival of congres wil geen instabiele of trage internetverbinding aanbieden aan de bezoekers. Over het algemeen is de bandbreedte op evenementenlocaties niet toereikend voor de grootte van het evenement. Bij MaXXimum bieden we verschillende opties voor de verhuur van wifi voor evenementen.

Wifi huren voor evenementen

Een evenement vindt over het algemeen tijdens een vastgestelde periode plaats. Idealiter wil je enkel tijdens deze tijdspanne een draadloos netwerk huren. Dit is niet alleen een uitkomst voor de festivalgangers of de congresbezoekers, maar ook als organisator, vrijwilliger of evenement medewerker is een stabiele wifi verbinding essentieel.

Tegenwoordig werken veel evenementen met draadloze betaalautomaten en ticketsystemen. Een lange wachtrij is niet wenselijk. Bovendien kunnen medewerkers via het draadloze netwerk snel met elkaar communiceren. Ontdek de mogelijkheid om wifi te huren voor een evenement.

Wat zijn de voordelen van MaXXimum wifi voor evenementen?

MaXXimum is gespecialiseerd in het aanbieden van stabiele internetverbindingen op tijdelijke basis. Ideaal voor een kortdurende activiteiten, zoals beurzen. We hebben hieronder de voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Stabiele verbinding voor grote ruimtes met veel gebruikers;
  • Complete dienstverlening, inclusief installatie;
  • Zowel binnen als buiten inzetbaar;
  • Binnen enkele uren actief;

Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt, zodat zowel organisator als bezoeker kunnen vertrouwen op een goede verbinding.

Waarom is wifi handig op een evenement?

Hoewel de meeste mobiele gebruikers toegang hebben tot het 4G netwerk, is wifi een fijne toevoeging op een evenement. Over het algemeen worden festivals gehouden op afgelegen locaties, waar geen optimale dekking is. Daarnaast wordt de verbinding minder goed wanneer het gebruikersaantal toeneemt.

Wanneer je op een congres of beurs input wilt van het publiek, zal je moeten investeren in internet. Het is begrijpelijk dat u hier niet voor langere tijd aan vast wilt zitten. Daarom kunt u bij ons wifi voor evenementen huren. In overleg is veel mogelijk. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Volledige service

Ieder evenement is anders. Daarom is het belangrijk om een gepersonaliseerd plan op te stellen voor het huren van wifi. MaXXimum onderscheidt zich van de rest door altijd en overal een stabiele verbinding aan te bieden, zelfs in buitengebieden waar geen vaste aansluiting voor handen is.

Wij bieden een complete service, zodat u altijd kunt rekenen op een functionerend netwerk. Mocht er een storing optreden, dan lossen wij dit meteen op. Daarnaast installeren wij het netwerk op locatie, zodat we een goede werking kunnen garanderen.

Voordelig Wifi huren voor evenementen

Wij leveren een verbinding van een hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. U wilt de wifi-verbinding idealiter gratis aanbieden. We kunnen ons voorstellen dat u in dat geval benieuwd bent naar de kosten.

Vertel ons meer over de vorm van het evenement, zodat wij een passend plan kunnen opstellen. We maken samen met u een inschatting van het dataverbruik tijdens het festival, de beurs of het congres. Neem contact met ons op, zodat we vrijblijvend een offerte kunnen opstellen voor de wifi voor evenementen. 

© 2024 MaXXimum Internet – Part of Droam BV