Met wifi aan boord van MaXXimum ben je overal bereikbaar. Zo hoef je niet terug naar de haven voor een internetverbinding, maar ben je met ons modem altijd verbonden met jouw eigen wifi op de boot.  Waar je ook vaart, onze goede wifi versterker aan boord zorgt ervoor dat zelfs de signalen van verder afgelegen stations versterkt worden voor een optimale verbinding. Hiermee ben je dus ook bereikbaar op plekken waar een traditionele internetaansluiting niet mogelijk is.

Wij zorgen voor een sterke internetverbinding via 4G en mobiele netwerken door heel Nederland. Je kunt voor internet aan boord kiezen uit een abonnement welke maandelijks opzegbaar is of een abonnementen voor 12 tot 24 maanden. Hierbij garanderen we dat door onze wifi versterker de boot altijd goed bereikbaar is, waar je je ook bevindt.  Zo kun je altijd gemakkelijk online met wifi aan boord van MaXXimum. 

Overal bereikbaar met wifi aan boord 

Waar je ook bent met de boot, je kunt overal rekenen op internet met wifi aan boord van MaXXimum. Of je nu in het buitengebied vaart of ver in de natuur, wij zorgen voor goed bereik. Hierbij geen trage processen, maar gewoon een goede internetverbinding. Doordat wij niet afhankelijk zijn van kabels of aanwezige infrastructuur kunnen wij dit goede bereik ook bieden met wifi aan boord. 

Door op de boot een wifi versterker te installeren van MaXXimum, heb je geen vaste aansluiting nodig. Onze modems werken gemakkelijk met een plug-and-play installatie. Zodra je deze aansluit op de stroom werkt de modem gelijk. Daarbij is het apparaat uiteraard voorzien van een goede firewall zodat je verzekerd bent van veilige wifi op de boot. 

Stabiel internet met wifi op de boot van MaXXimum

Met wifi op de boot kun je aan boord dus genieten van altijd werkend zakelijk internet, zonder gedoe. De verbinding loopt via een Draytek-modem/router, welke standaard is uitgerust met 4 ethernetpoorten. Daarbij ondersteunt de modem draadloos tot wel 254 apparaten! Vraag vandaag je pakket aan ontvang een gebruiksklaar modem op de boot.

Voor internet aan boord kan je kiezen uit verschillende pakketten:

  • Maandelijks opzegbaar;
  • Looptijd 12 maanden;
  • Looptijd 24 maanden.

Bij alle pakketten betaal je een vast maandbedrag en eenmalige aansluitkosten. Bij ieder abonnement kan je rekenen op een sterke wifi versterker, namelijk een Huawei B311 modem welke gemakkelijk te installeren is. Je bestelt al een pakket vanaf €57,50 (excl. BTW) per maand voor snel internet aan boord.

Snel internet aan boord aanvragen

Je ontvangt bij ons dus snel internet aan boord onder goede voorwaarden. Welk pakket je ook kiest, je profiteert altijd van onbeperkt internet. Hiermee ben jij altijd én overal bereikbaar. Dus je bent voorzien van sneller internet in buitengebieden. Zo kan je zorgeloos online, waar je ook bent. Vraag vandaag een wifi verbinding aan, dan zorgen wij ervoor dat een modem gebruiksklaar binnen 1 dag wordt opgestuurd. Zo ben je binnen twee dagen online. Kies daarom MaXXimum voor snelle en stabiele wifi aan boord!


Gelijk sneller internet aanvragen?

Vraag vandaag een internetverbinding aan via MaXXimum, en je bent binnen twee dagen online.

  • Bedrijfsnaam zoals ingeschreven bij kamer van Koophandel
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naast de abonnementskosten rekenen wij éénmalige aansluitkosten van € 125 exclusief btw en éénmalig € 249 voor de Draytek-modem.

© 2024 MaXXimum Internet – Part of Droam BV