Het “sneller internet buitengebied” pakket van MaXXimum Internet zorgt ervoor dat je nooit meer de stress of irritatie hebt van traag en slecht internet. Ons zakelijke internet voor buitengebieden werkt met een 4G verbinding. Daardoor kunnen wij ook in het buitengebied snel internet aanbieden waar andere providers met kabel niet komen.

Sneller internet buitengebied: kies een MaXXimum 4G modem

Tegenwoordig is alleen internet aanwezig niet genoeg, we willen allemaal sneller internet. Buitengebied of niet het internet moet stabiel betrouwbaar werken en snel zijn. Wanneer je een 4G modem kiest van  MaXXimum dan behaal je download snelheden tot wel 100 Mbit.

Uiteraard kun je met het modem wifi uitzenden maar ook internetkabels aansluiten. Daardoor kan je een draadloze en bedrade internet omgeving creëren en dat allemaal via 4G. Of in sommige gevallen zelfs het nog snellere 5G indien dat beschikbaar is. Sneller internet, buitengebied of dichtbevolkte omgeving is nu beschikbaar voor heel Nederland via MaXXimum!

Morgen al internet in buitengebied met onze plug-and-play

Ons doel is om internet in buitengebieden toegankelijk te maken. Daarbij vinden wij het erg belangrijk dat dit internet ook snel tot stand kan komen. Daarom krijg je bij ons geen ingewikkelde installaties indien niet nodig.

Wij maken bij ons pakket “sneller internet buitengebied” gebruik van het zogeheten plug-and-play principe. Dat betekent dat wanneer je een modem bij ons besteld het binnen een dag gebruiksklaar wordt opgestuurd. Zodra jij het modem ontvangt is bijna al het werk al gedaan. Sluit het modem vervolgens aan op het stroom en het werkt direct!

Ben je opzoek naar uitgebreidere internetinstallaties? Geen probleem naast ons standaard modem doen wij ook internetinstallaties op maat. Dit kan zijn dat je internet aan boord nodig hebt of in een haven. Maar ook gewoon snel zakelijk internet op kantoor of wifi in de stal kunnen wij voor jou installeren en instellen.

Kies voor een onafhankelijk partij die écht sneller internet levert in buitengebieden

MaXXimum Internet is een volledig onafhankelijke partij met maar één doel: Sneller internet in héél Nederland. Internet in buitengebied is niet altijd even snel bij verschillende providers. Daar hebben wij echter wat op gevonden. Gebruik maken van de 4G en 5G van de 3 grootste providers in Nederland. Wij maken namelijk gebruik van het internet van:

  • Vodafone
  • T-Mobile
  • KPN

Doordat wij het brede netwerk van 3 providers kunnen gebruiken kunnen ook daadwerkelijk sneller internet in buitengebieden aanbieden. Daarnaast kunnen wij door gebruik te maken van meerdere providers jou ook voorzien van een back-up internetverbinding. Hierdoor weet je zeker dat je op cruciale momenten nóóit zonder verbinding zit.

Veilig en stabiel internet

Ons 4G buitengebied internet loopt doorgaans via een Huawei B311 modem. Dit modem is zoals we eerder ook al hadden benoemt een plug-and-play modem. In de meeste situaties is dit modem ook ruimschoots voldoende om aan de klantwens te voldoen.

Uiteraard zijn alle modems voorzien van een goede firewall en is de verbinding beveiligd met een wachtwoord (WPA2).

Het wil wel eens voorkomen dat ons Huawei modem niet voldoet aan alle gestelde eisen. Gelukkig hebben wij naast de Huawei nog genoeg andere modems die dan wel volstaan.

Een voorbeeld van een geavanceerder apparaat is onze Draytek-modem/router. Dit modem is standaard uitgerust met 4 ethernetpoorten en ondersteunt draadloos maximaal 254 apparaten. Hiermee kun je dus grotere verbindingen opzetten maar ook bijvoorbeeld bepaalde verbindingen omleiden.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen op 085 016 0733 of door ons een mail te sturen naar contact@maxximum.nl.

MaXXimum biedt snel internet buitengebied of stad met goede voorwaarden

Bij MaXXimum krijg je goede voorwaarden en ook echt sneller internet. Buitengebieden kiezen voor MaXXimum als ze echt stappen willen maken. Bij ons heb je al vanaf €57,50 (ex. Btw) per maand snel internet! Uiteraard is ons internet pakket een onbeperkt internetpakket. Zo kan jij zorgeloos aan het werk!


Gelijk sneller internet aanvragen?

Vraag vandaag een 4G internetverbinding aan via MaXXimum, en het hele bedrijf is binnen twee dagen online.

  • Bedrijfsnaam zoals ingeschreven bij kamer van Koophandel
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naast de abonnementskosten rekenen wij éénmalige aansluitkosten van € 125 exclusief btw en éénmalig € 249 voor de Draytek-modem.

© 2024 MaXXimum Internet – Part of Droam BV