Hieronder staan veelvoorkomende vragen, mocht je nog een vraag missen? Stuur ons dan een mail op vragen@maxximum.nl.

Veelgestelde vragen

Datalimiet / Fair use Policy

MaXXimum Internet heeft geen harde datalimiet, dit heeft als voordeel dat het internet niet zomaar stopt tijdens je werk of telefoongesprek. We controleren wel op overmatig dataverbruik. Dit is op basis van een maandelijkse gemiddelde over al onze aansluitingen, bij misbruik van de verbinding zal de verbinding worden geblokkeerd en brengen wij de kosten van deze schade in rekening.

Is het mogelijk het abonnement tijdelijk te stoppen?

Onze reguliere abonnementen zijn maximaal 30 dagen op te schorten per jaar. Bij het opschorten van een abonnement komen er EUR 35,- ex btw aan administratiekosten overheen voor deactiveren en activeren.

Buitenland gebruik

Wanneer je onze verbindingen in het buitenland gebruikt berekenen we deze kosten door tegen de datatarieven van het land. Wanneer je veelvuldig gebruik wilt maken van onze verbindingen in het buitenland kunnen we hiervoor een specifieke oplossing bieden. Stuur hiervoor een mail naar contact@maxximum.nl

Installatie van MaXXimum Internet

De standaardpakketten van MaXXimum Internet zijn heel makkelijk te installeren. Dit kan in een aantal stappen.
Stap 1: Doos uitpakken.
Stap 2: Modem aansluiten aan de stroom en circa 3 minuten wachten op het opstarten van de verbinding.
Stap 3: Verbinding maken met de nieuwe wifi zender of bekabeld aansluiten met een utp kabel.

Mocht je de modem willen ophangen of een externe antenne aansluiten kun je ons ook vragen de installatie op locatie te doen. We rekenen hiervoor een eenmalige prijs van EUR: 199,- ex btw en eventuele materiaalkosten.

Welke snelheid kan ik verwachten

MaXXimum Internet heeft veelal een snelheid tussen de 20mbit en 200mbit, dit is natuurlijk afhankelijk van de plaatsing van het modem, signaalsterkte en materialen van afwerking waar de modem geplaatst gaat worden. Het is ook mogelijk om een externe antenne in te zetten voor een optimaal bereik.

© 2024 MaXXimum Internet – Part of Droam BV