Back-up internet via 4G en de kabel zorgt ervoor dat jij nooit meer zonder internet zit op kantoor. Geen of uitvallend internet tijdens kantooruren kan ervoor zorgen dat er veel minder productief gewerkt kan worden. Dit kan hoge kosten als gevolg hebben. Het 4G back-up internet van MaXXimum zorgt ervoor dat je altijd door kan werken. Ook bij grootschalige storingen en capaciteitsproblemen.

Niet goed? Geld terug garantie! Wij zullen er alles aan doen om jou goed werkend internet aan te bieden. Werkt het internet toch niet naar behoren? Dan krijg jij je geld terug!

Bekabeld en 5G / 4G back-up internet

Altijd een stabiele internetverbinding nodig? Met het bekabelde en 5/4G back-up internet van MaXXimum krijg jij altijd werkend internet. Of je nou op kantoor, in een winkel of in de stal internet nodig hebt, belangrijk is dat het zakelijke internet altijd blijft werken. Een instabiele of zelf tijdelijk helemaal wegvallende internetverbinding verhindert jouw werkzaamheden en kost direct en indirect veel geld.

Het backup internet geleverd door MaXXimum zorgt ervoor dat jij niet in de problemen komt. Wij kunnen namelijk afhankelijk van jouw wens het totale internetpakket of alleen het back-up internet regelen. Daarbij kun je de keuze maken tussen een bekabelde en draadloze back-up optie. Ook bieden wij internet van verschillende providers aan zodat jij altijd de best beschikbare opties kan kiezen.

Wij bieden bekabeld internet als back-up aan via een VDSL of een glasvezel verbinding. Hierbij geldt dat VDSL tot 100mbit per seconde levert en glasvezel vanaf 100mbit per seconde is.

4G / 5G: Maximaal 200 mbit p/s, vanaf €69 p/m ex btw.

VDSL: Maximaal 100mbit p/s, vanaf €45 p/m ex btw.

Glasvezel: Minimaal 100mbit p/s, vanaf €125 p/m ex btw.

Verschillende providers voor Internet back-up verbindingen

Hoewel de internetdekking in Nederland landelijk erg goed is geregeld, is het niet op alle locaties altijd even goed. Verschillende providers hebben verschillende locaties in Nederland waar hun internet minder of slecht werkt.

Wij bieden ook sneller internet in het buitengebied. Het voordeel hiervan is dat ons back-up internet 4G en 5G dus ook in de moeilijk bereikbare plekken goed werken. Daarnaast is het een voordeel da wij samenwerken met verschillende providers. Wij werken samen met:

  • T-Mobile
  • VodafoneZiggo
  • KPN

Doordat wij niet vast zitten aan één provider kunnen wij altijd het beste internet voor jou uitzoeken en daar dan gebruik van maken. Wij werken samen en zijn niet afhankelijk van één provider. Hierdoor zullen wij altijd een eerlijk en volledig onafhankelijk advies uitgeven en de beste mogelijke optie voor jou uitvoeren.

De voordelen van een back-up internet verbinding via 4G en 5G

Wanneer je op zoek gaat naar een back-up internetverbinding dan kom je bekabelde en 4G/5G opties tegen. Het voordeel bij bekabeld is dat als de verbinding er is, deze vaak heel erg stabiel is en constant nagenoeg dezelfde snelheid levert. Echter is het wel storingsgevoeliger en is niet over bekabeld internet leverbaar.

Deze problemen heb je niet met 5G en 4G internet als back-up. Deze draadloze verbinding levert de volgende voordelen:

  • Het is een erg stabiele verbinding die nagenoeg altijd aanwezig is;
  • Hoge snelheid, ook in buitengebieden waar geen kabel is;
  • Veel verschillende providers mogelijk;
  • Simpele plug&play en anders een monteur;
  • Goed beveiligd.

4G en 5G maken het mogelijk om ook op moeilijk bereikbare locaties een stabiele verbinding te leveren. Zelfs wanneer de locatie zich verplaatst zoals op een boot leveren wij stabiele wifi aan boord.

Beveilig het internet op jouw kantoor

In de steeds digitaler wordende wereld zien we ook steeds vaker nieuws over hackers, malware en andere computervirussen. Wanneer wij een (back-up) internetverbinding leveren dan willen wij jouw beveiligen waar mogelijk. Daarom leveren wij standaard al modems met ingebouwde beveiliging.

Daarnaast zal het verkeer over het internet gescand worden op dreigingen. Dat scannen houdt zeker niet in dat wij jouw daadwerkelijke internetverkeer in de gaten houden. Zeker niet, wij zien niets van jouw internet gedrag, bezochte websites en andere content. Wij scannen alleen aan de achterkant of erg geen onveilige data wordt meegestuurd. Wanneer er dreigingen gedetecteerd worden zullen wij dat oplossen of contact daarover opnemen.

Back-up internet via MaXXimum biedt meer!

MaXXimum internet biedt net wat meer dan de concurrenten. Bij ons is het mogelijk om zowel bekabeld als 5g / 4G back-up internet te gebruiken. Hierbij maken wij gebruik van verschillende providers zodat jij altijd de best mogelijke oplossing krijgt.

Niet goed? Geld terug! Wij hebben vertrouwen in onze producten en willen tevreden klanten.

Ben jij op zoek naar een internet back-up of wil je gewoon wat meer informatie opdoen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, dan leggen wij de mogelijkheden aan jou uit!

© 2024 MaXXimum Internet – Part of Droam BV